Ahad, 16 Oktober 2011

Bukan rezeki kami..

Salam...


lamanya x berblog..adui..bz tahap gaban..dlm tempoh nih byk yang berlaku...banyak dugaan menimpa kami...cobaaaaannn...sabar...


awal bulan septmber hr tuh.. kami diberikan berita gembira...aku disahkan mengandung..aku tahu bl kandungan dah masuk 6 minggu...tp xcheck doktor lagi...kubiarkan saja dulu..bukan apa....klu xada apa2..aku terus boleh buka buku pink di klinik kerajaan.....


tp rezeki xlama....aku dikejutkan dengan keluar bleeding selama seminggu..darah coklat2....diikuti dengan sakit perut...bl dah beberapa kali check dengan doktor d klinik pakar...ambik darah tuk check hormon...scan beberapa kali...diberikan ubat hormon..keadaan masih sama..


aku bukan putus asa tp aku berserah sahaja..berserah pada yang Esa..klu bukan rezeki kami..apa boleh yang kami lakukan...hanya Allah mengetahui...aku berhenti mkn ubat hormon...aku hanya berdoa jika ada rezeki bt kami Allah akan tunjukkan tetapi jika tidak ada..Allah akan tunjukkan juga..


Subuh 22 September 2011..aku mengalami sakit perut yang amat sangat.......tidak boleh berdiri tegak...di satu saat aku duduk..seperti ada benda yang terkeluar dari #$%^*...kukuatkan semangat utk ke toilet..jangkaan kubenar..darah sangat banyak keluar...juga seperti ada ketulan daging terkeluar...mengalir air mataku bl melihat...itulah janinku...bl berjumpa dengan doktor doktor mengesahkan aku keguguran..


apa boleh buat...bukan rezeki kami...huhuhuhu

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...