Selasa, 16 Ogos 2011

Shopping Raya...

Salam semua..



Alhamdulillah hari nih dah hari ke 16 kita berpuasa...syukur ke hadratnya kerana masih bernyawa di dunia ini..


Tahun nih bersyukur kerana dapat berpuasa bersama-sama hubby...mcm last year hubby blm pindah kk lg...tp thn nih dah pindah jd merasa lagilah menjalankan tanggungjawab sebagai seorang isteri...walaupun tidak dapat menjalankan sepenuhnya tanggungjawab itu tp ku cuba sehabis baik jua...


Tahun nih rezeki kerana semua Pegawai Awam diberikan bonus minima RM500...wahhhhhhhhhhh..bestnyaaa...gajiku x besar tp merasa jua aku bonus...sebab dah berapa tahun kerajaan hanya beri bantuan..hehehehhe..hubby pun dapat jd apa lg...bonusku untukku..bonusnya..untuk kami sekeluarga..hahahhaha.....ku telah bercuti selama dua hari just untuk memperuntukan masa untuk bershopping raya...almaklumlah..kami tidak dibenarkan keluar masa rehat pada waktu pejabat...naaaaaaaaaaaa kan...ambik ko..aku cuti just untuk turun shopping tau...persediaan tahun nih...ala kadar sahaja..yang sedang-sedang saja...hehehhehe...


Bl duk bershopping anakku pun batuk selesema..sorry sayang...penat kot.hubby pun keletihan melayan kerenah aku and my mum cari itu ini..hhahahahah...jangan marah sayang..puasa nih..hahhahahah....

x banyak yang ku beli tp puas hati dapat rehatkan minda dari memikirkan kerja di opis yang rasanya tidak pernah dihargai oleh majikan...upppsss...jgn marah majikanku....

so enjoy dgn gambar-gambar yang sempat ku ambil k...
penat bah..


isi minyak dulu..

ni..kakak ka apa nih..ibuuuuu..knapa kakak x goyang...



pilih mum...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...